Fan van de Voerboer | Eline & Borus
Fan van de Voerboer | Eline & Borus
12 november 2022 

Fan van de Voerboer | Eline & Borus

Al jaren zijn wij met veel passie met ons vak bezig, en nog steeds met heel veel plezier! Het blijft mooi om te zien hoe mens en dier samen het beste in elkaar naar boven halen. Elke dag zien en horen we deze mooie verhalen en daar worden wij blij van!

Zo ook van Eline en Borus. Je zou hier bijna kunnen zeggen: 2 zielen 1 gedachte. Prachtig om te zien hoe mens en dier verweven zijn met elkaar en elkaar hierdoor helpen. Dit kan alleen wanneer er veel liefde, respect en vertrouwen is voor en met elkaar. 

Borus kwam in de familie toen hij 3.5 jaar oud was en nog niks kende.  Samen met hulp van de vader van Eline, en menigmaal onder toezicht oog van opa, hebben ze Borus zadelmak gemaakt, en zo heel langzaam begonnen met rijden. Het begin was in veel opzichten moeizaam maar met veel geduld en vertrouwen in elkaar, ging het steeds beter en hadden ze er beide veel plezier in!

Maar in 2014 ging het mis en kreeg Borus een maagzweer, waardoor hij behoorlijk ziek was. Rijden ging niet meer en alles werd even stil gelegd. Zo kwamen ze ten einde raad bij ons binnen met de vraag of we wat voor Borus konden betekenen.

Wij hebben met Eline om de tafel gezeten en direct een passend advies voor Borus gemaakt.

Met de juiste voeders en supplementen hebben we hem weer op de been gekregen, en hoe! Eline en Borus rijden dressuur inmiddels ZZZwaar en gaan binnenkort beginnen met het springen.

We vinden dit ontzettend mooi om te zien en zijn trots dat wij hieraan hebben mogen bijdragen, en dat ze "Fan van de Voerboer " zijn!

Natuurlijk zullen wij Eline en Borus ook in het springen blijven ondersteunen en wensen hen veel succes toe!

Over de schrijver
Reactie plaatsen