"Onze missie is het bijdragen aan een goede gezondheid van uw huisdier door het aanbieden van goede en gezonde voeding."

"Ik weet nog heel goed hoe ik mij voelde toen ik voor de zoveelste keer met Scotty, rillend op mijn schoot en gewikkeld in een handdoek, bij de dierenarts in de wachtkamer zat mijzelf vragend wat ik toch verkeerd had gedaan nu hij voor de zoveelste keer ziekteverschijnselen vertoonde die we steeds maar niet goed konden thuis brengen." 

En steeds weer was de uitkomst hetzelfde: "tja mevrouw het is niet echt iets ernstigs maar wat het wel is weten we eigenlijk ook niet. Misschien een eliminatiedieet ( hebben we gedaan maar met een duur dierenartsvoer waar juist grondstoffen inzaten waar Scotty niet tegen kon!) of anders gaan we proberen met tabletten of spuiten zijn klachten te onderdrukken".  


Je kunt begrijpen dat de moed me steeds in de schoenen zakte. Ik wilde helemaal geen symptoom bestrijding! Ik wilde dat de oorzaak gevonden werd en we zo Scotty van zijn klachten konden afhelpen zodat hij weer vol energie was om te spelen en te rennen en niet lusteloos in zijn mandje lag wat hij nu wel deed.

En precies dit is de reden geweest om onze eigen goede hondenbrokken te ontwikkelen zodat jij je niet meer hoeft af te vragen of je wel goede voeding aan je hond geeft!

Goede hondenbrokken hebben een naam:

Lime Tree Brox!


Hoe weet je nou welke hondenbrokken goed voor jouw hond zijn? We zetten het even voor je op een rijtje:


  • Onze goede hondenbrokken bevatten geen tarwegranen en zijn dus glutenvrij wat de kans op allergieën verkleind.
  • Onze goede hondenbrokken bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen en zijn van Nederlands fabricaat.
  • Hoe zou het zijn als de klachten van jouw hond verminderen of zelfs verdwijnen door het geven van onze goede hondenbrokken?
  • Heel veel honden en hondenbaasjes hebben wij al blij mogen maken met deze brokken en met positief resultaat.
  • Gewoon een eerlijke en heerlijke brok zonder poespas.
  • Stop met zorgen maken of je je hond wel goede voeding geeft en stap over op Lime Tree Brox!

Fans van onze goede hondenbrokken!

Super brokken!

“Mijn stafford van 6,5 jaar oud had veel last van jeuk en rode oren. Sinds we deze brokken gebruiken heeft ze ngergens geen last meer van ook haar ontlasting is perfect. Erg dankbaar voor de tijd die ze nemen om te luisteren en mee te denken om deze problemen op te lossen. Wij willen niets anders meer”


Linda Dekkers

Minder ontlasting!

"Sinds de introductie van Lime Tree Brox zijn we overgestapt naar deze brok. Destijds waren we aan het zoeken naar een andere brok, omdat onze honden veel en vaak ontlasting hadden. Sinds het gebruik van Lime Tree Brox is het vele malen beter geworden. Ook ontvangen we vaak complimenten hoe goed ze eruit zien. Voor ons een duidelijk resultaat van de goede voeding van Lime Tree Brox!"


Andre Postegens

Onze Friese Stabij zit weer goed in haar vel!

"Onze Friese Stabij kreeg ongeveer een jaar geleden problemen: jeuk, een doffe uitstraling, haaruitval en rode vlekken door het constante likken. Ook werd ze minder vitaal dan voorheen. Na overleg met Monique had ik direct een goed gevoel over haar advies. Binnen korte tijd was er verbetering merkbaar en knapte ze zienderogen op! We hebben weer een stralende Friese Stabij die goed in haar vel zit, vol vitaliteit! Dank voor jullie eerlijk en oprecht advies!"

Gerard Helmink.

Tarwegraan vrij

In veel brokken worden nog tarwegranen gebruikt als koolhydraatbron. Maar bewezen is dat het spijsverteringstelsel van honden niet goed overweg kan met tarwegranen. Een hond kan hierdoor veel klachten ontwikkelen zoals jeuk, allergie, diarree en verharen. Wij hebben daarom bewust gekozen om geen goedkope tarwegranen te gebruiken, maar onze brokken Glutenvrij te maken.

Goede ontlasting

Krachtige Pre - en Probiotica

Bron van natuurlijke plantaardige vezels en levende Lacto-bacillen voor een verbetering van de natuurlijke darmflora. Gezonde darmen zijn essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van je hond. Deze 2 krachtige ingrediënten zorgen voor een goede vaste ontlasting

Soepele spieren en gewrichten

Glucosamine en Chondroitine

Helpt honden vitaal te bewegen en stimuleert de aanmaak van gewrichtsvloeistof. Heeft een positief effect op honden met (aanleg) voor Artrose.

Gezonde eiwitten en vetten

Hoogwaardige zalm, kalkoen of kip.

Dierlijke eiwitten zijn goed voor onze hond. En daarom is dat ook een van de basisonderdelen van onze brokken. Ze bevatten van nature hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.  Belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om een goede gezondheid van de hond te kunnen behouden.

Meer weten over Lime Tree Brox?