Voedingsadvies nodig voor je paard?

Specialist in hondenvoeding


Elke hond is uniek, en net zoals mensen verschillende voorkeuren hebben, geldt dat ook voor onze honden. Wat geschikt is voor de ene hond, werkt mogelijk niet voor het andere hond. Je kunt dus niet zeggen dat 1 soort voeding geschikt is voor alle honden! Onze uitdaging ligt in het vinden van de specifieke behoeften van elke hond en daarvoor de meest geschikte voeding voor te selecteren!

Ook bij gezonde honden is het raadzaam te kiezen voor goede voeding. Wat je erin stopt zie je aan de buitenkant terug! Zie het als een waardevolle investering. Want we willen ze natuurlijk zo lang mogelijk bij ons houden of niet?

Wanneer honden voortdurende klachten hebben zoals oorontsteking, diarree, haaruitval, jeuk of krabben is het zeker goed om een passende voeding te vinden. Maar inzicht hebben in waarom klachten ontstaan is wel de eerste vereiste om deze honden te kunnen helpen! 

Wij zijn gespecialiseerd in deze problemen,  die gerelateerd kunnen zijn aan verkeerde voedingspatronen. Onze jarenlange ervaring hierin zorgt ervoor dat we patronen herkennen en een goed voerbeleid voor uw hond kunnen aanbieden. 

Geen vulling maar voeding!Weet wat je geeft!

Begin bij de basis: eiwitten! Het maagdarm-stelsel van  een hond is gemaakt voor het verteren van voornamelijk eiwitten en vetten! Zorg er dan ook voor dat deze ingrediĆ«nten volop in jouw hondenvoeding zitten. Staan granen / koolhydraten als eerste vermeld? Dan kan het beter!

Goedkope onderhoudsbrokken bevatten doorgaans veel suiker en zetmeel ( koolhydraten zoals tarwegranen en mais ) waardoor klachten kunnen ontstaan. Goed voor jouw portemonnee maar minder goed voor de gezondheid van jouw hond!

Met de juiste voeding heeft jouw hond een goede ontlasting, laat geen scheetjes, heeft een glanzende vacht, krabt niet en stinkt niet naar hond. Wanneer dit wel zo is,  dan is jouw hond toe aan een andere voeding!

Dat jouw hond de brokken eet, en goed poept betekent niet dat het goede voeding is! Een betere leidraad is om te kijken of er geen klachten zijn!


Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar dit betekent niet automatisch zoveel soorten! Wij hebben alvast de keus voor u gemaakt in gezonde voeding; zowel in brokken als in vers vlees! Dan weet u dat wat u geeft gewoon goed is!

" Ons oprechte doel is eraan bijdragen dat uw hond zich vitaal en energiek voelt door het aanbieden van gezonde en goede voeding! "

Deskundig en eerlijk

Naast onze jarenlange ervaring met klachten van honden die gerelateerd zijn aan voedingsintolleranties is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen! Daarom heeft Monique recent haar diploma  " Voedingsdeskundige voor hond en kat" behaald!  Een hele waardevolle aanvulling waardoor we met recht kunnen zeggen: uw diervoedingspecialist!

Fan van de Voerboer: Rene & Micky

" Bij de Voerboer word je altijd goed geholpen. Onze hond, (geadopteerd) had in het verleden darm problemen, slechte vacht en adem etc. Bij vorige baasje erg verwaarloosd en mishandelt. Na een gesprek met Monique een duidelijk advies gekregen en goede brokken voor Micky geadviseerd. Sindsdien zijn er geen problemen meer en kunnen we heerlijk van hem genieten!  Eigenlijk verdienen ze bij de Voerboer gewoon 10 sterren.... "

                                                                              Rene Runneboom


Pas wanneer je investeert in goede voeding, 

( be ) spaar je wat je lief is!

Wij helpen je graag!

Kennis van zaken 

Onze jarenlange ervaring en bijscholingen  maakt dat wij inmiddels weten waar we over praten. We hebben ons verdiept in klachten en hun relatie met voeding. Vaak verminderen veel van deze klachten wanneer de juiste voeding en snacks worden aangeboden. Niet de symptomen wegnemen maar de oorzaak proberen op te lossen is onze drijfveer!

Ruime keus in onze winkel

We hebben een breed scala aan diervoeding en dierbenodigdheden in onze winkel. Zo is er voor elk dier wat te vinden, en vind je alleen producten waar wij volledig achter staan. Wel net zo makkelijk. Daarnaast spaar je direct voor korting als je bij ons in de winkel komt afhalen en staan wij altijd klaar om u goed te adviseren indien dit gewenst is. 

Up to date

Sabine zorgt ervoor dat onze winkel altijd up-to-date is! Met veel plezier is ze in onze winkel te vinden en ontvangt ze je met een spontane begroeting en een glimlach. Zij zorgt ervoor dat ons assortiment regelmatig wordt vernieuwd met alleen de allerbeste gezonde producten zodat er genoeg afwisseling is voor onze lievelingsdieren!

" Heel fijn personeel, goed advies en kwalitatief goede producten. Ze weten waar ze over praten, hebben een goede kennis over hun assortiment."

Wees welkom!

Ben je nieuwsgierig naar ons en onze winkel geworden? Of wil je graag een passend advies voor je hond? Kom dan bij ons langs en we helpen je graag!

" Je wordt fijn en deskundig geholpen. Of het nu gaat om paarden, kippen of honden, je krijgt altijd een passend advies. "

Overstappen op andere voeding voor je huisdier doe je niet zomaar. Dat begrijpen we best.

Lees hier hoe onze klanten ons en onze producten hebben ervaren!